Pongo Group förvärvar Ekipage.nu

PONGO GROUP FÖRVÄRVAR EKIPAGE.NU

Oktober, 2012

Pongo Group AB förvärvar Ekipage.nu, en e-handelsida som erbjuder ett medvetet urval av hundtillbehör och accessoarer för ett aktivt hundliv.

Genom förvärvet befäster Pongo Group sin position som en av de ledande och snabbast växande företagen inom e-handel inriktade på hundar. Sedan tidigare äger och driver Pongo Group Pongo.se som säljer hundfoder och hundtillbehör på internet.

[quote]Vi känner att med förvärvet av Ekipage.nu så tar vi ett större grepp om marknaden och kan erbjuda våra kunder ett stort sortiment av hundfoder och andra kvalitetsprodukter som är kopplade till hundar och hundägare berättar Philip Nabseth, VD på Pongo Group.[/quote]

[quote]Vi startade Pongo.se under hösten 2011 med ambitionen att bli det självklara valet för köp av hundfoder av kvalitet på nätet. Vi har nu etablerat oss på marknaden och tar nästa steg genom detta förvärv, berättar Philip Nabseth.[/quote]

 

Om Pongo Group

Pongo Group är ett svenskt bolag som driver flertalet e-handelsplatser i Sverige.

Om Pongo.se

Pongo.se är en svensk internetbutik som säljer hundfoder från de mest kvalitativa varumärken som idag finns på marknaden. Företaget är verksamt i Sverige och säljer, hundfoder, hundtillbehör, och andra produkter kopplade till hundar, från varumärken som Royal Canin, Hill’s, Purina Pro Plan, Magnusson Pet Food, Orijen, Acana, ZiwiPeak, K9, mfl.

Om Ekipage.nu

Ekipage är en e-handelsplats som erbjuder ett medvetet urval av hundtillbehör och accessoarer för ett aktivt hundliv. Ekipage satsar på välkända varumärken, hög kvalitet och ett stort ekologiskt sortiment. Varumärken i sortimentet inkluderar Hurtta, Ruffwear, Dog Artist, WonderdogNYC, Pawz mfl.

För ytterligare information, vänligen kontakta Philip Nabseth, VD Pongo Group, philip@pongogroup.se alternativt via 08 – 533 32 468.

www.pongogroup.se

www.pongo.se

www.ekipage.nu